Ernæring

ScanBios produkter ble oppfunnet av våre kunder

ScanPro®, ScanOil® og ScanHydro® ble til i samarbeid med våre kunder. Det var et felles arbeid mot å tilføre verdi til den ferske råvaren som kommer fra fiskeforedlingsindustrien, og integrere den i næringskjeden igjen på den mest effektive og naturlige måten.

I 35 år har ScanBio integrert en serie teknologier for å ekstrahere, hydrolysere og konsentrere proteinfraksjoner. En streng kontroll av hydrolyse er nødvendig hele veien fra innsamling til industriell prosessering.

FISKEPROTEINKONSENTRAT
Fiskeolje
FISKPULVERHYDROLATER

ScanPro®, naturlig hydrolysert og konsentrert fiskeprotein fra norsk laks, pelagisk og hvitfisk.

ScanPro® er hydrolysert med naturlige enzymer og har høy fordøyelighet i tillegg til allergivennlige egenskaper. Hydrolyseprosessen øker assimileringen av peptider for maksimal næringsverdi. Det har vist seg å være førstevalget når det kommer til å erstatte de beste fiskemelene, med en utmerket økonomisk fordel og solide næringsytelser i forskjellige bransjer.

FISKEPROTEINKONSENTRAT
Fiskeolje
FISKPULVERHYDROLATER

ScanOil®, utvalg av ferske fiskeoljer produsert av norsk laks, pelagisk og hvitfisk.

ScanOil® Salmon er norsk lakseolje produsert av lakse-biprodukter fra oppdrettsselskaper som overholder GSI (Global Salmon Initiative), for å sikre maksimal kvalitet, åpenhet og biosikkerhet. Det strenge kontrollnivået gir garantert fravær av forurensninger og rester av medisinsk stoff i oljene våre. ScanOil Pelagisk og Hvit er vår silde- og torskeolje med den høyeste mengden EPA og DHA, og er derfor ekstremt gunstig i dyrefôr for å få mer næringsverdi. Den norske villfisk-fangsten i Nordsjøen overholder strenge standarder for fiske som er anerkjent internasjonalt for å garantere bærekraften til marine ressurser.

sustainability
FISKEPROTEINKONSENTRAT
Fiskeolje
FISKPULVERHYDROLATER

ScanHydro® er hydrolysert av naturlige enzymer og er lettfordøyelig så vel som allergivennlige egenskaper.

Hydrolyseprosessen øker assimileringen av peptider for maksimal næringsverdi. 100% av proteinet er enkeltkilde og fullhydrolysert. De norske råvarene garanterer bærekraftig praksis, biosikkerhet og åpenhet.

Ingredienser

Dyreernæring

fiskeolje

ScanBio har følgende godkjenninger

Animalske biprodukter. Godkjenning av Mattilsynet, nummer 800094 (kat. 3) og 1000989 (kat. 2) (EU-forskrift 1069/2009 & EU 142/2011).

GMP + B1 Produksjon av fôrmateriale og fôrblandinger. Godkjent av Bureau Veritas Certification Denmark, sertifiseringsnummer DK10004O. Godkjent til august 2024.

MarinTrust standard for ansvarlig forsyning. Registreringsnummer 183. Godkjent frem til november 2023.

dyrefôr